24/7 Bereikbaarheidsdienst! Bel ons op 06-48528189

Onze Diensten

Al onze projecten worden met passie ontwikkeld. Altijd vanuit een duidelijke visie waarin een persoonlijke aanpak, creativiteit en ambitie centraal staan. We geloven in wat we doen en hebben er oneindig veel plezier in. En dat delen we graag met onze klanten.


 

Zink & Dakwerk

StormBouw verzorgt reparaties en zelfs complete vervangingen van alle soorten dakbedekkingen op zowel platte- als hellende daken. StormBouw is de specialist als het gaat om zink- en loodwerk, goten, schoorstenen, erkers, oefendaken, uitwateringen, HWA’s en balkons. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig opgeleide mensen conform alle veiligheidseisen en voorschriften. StormBouw werkt alleen met zorgvuldig uitgekozen A-kwaliteit producten.

Roofwork1

kokken

Renovatie & Verbouwingen

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte in oorspronkelijk staat herstellen, of in nieuwstaat brengen?
Dan biedt StormBouw u de helpende hand.

StormBouw kan buiten de bouwkundige aspecten, zoals het vervangen van kozijnen en/of daken ook het loodgieter-, installatie en schilderwerk voor u uitvoeren. Het geeft niet of de klus nu groot of klein is StormBouw adviseert u vrijblijvend en neemt Uw wensen en behoeftes als het vertrekpunt van uw renovatie.

CV-installatie

StormBouw is de specialist in het vervangen van Uw CV-ketel(s) en het aanbrengen van Uw complete CV-installatie(s). We doen dit in bestaande woningen voor particulieren, woningbouwverenigingen en woningbeheerders.

Omdat het kiezen van een juiste CV-ketel afhangt van veel factoren kiest StormBouw na grondige berekeningen samen met U een CV-ketel die Uw woning goed verwarmd. Als extra service binnen dit totaalpakket bieden wij U gratis aan om alle onderdelen van Uw ketel nog eens grondig door te lopen. U kunt er dan zeker van zijn dat u CV-ketel/installatie jarenlang zonder klachten mee gaat.

Plan een bezoek

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.


 

Vraag Vandaag Een Gratis Dakinspectie Aan


Vul het formulier in


Hoofdvestiging

StormBouw Installatiebedrijf
Berkelselaan 95 A3
3037 PD Rotterdam
06-48528189
info@stormbouw.nl