StormBouw Installatiebedrijf biedt een compleet pakket!

Hoe groot of klein uw klus ook is, biedt StormBouw Installatiebedrijf U altijd een pasklare oplossing. Wij verzorgen van alle Uw Zink- en loodwerkzaamheden, algemene dakwerk, complete CV-installatiesbadkamers en gas- en waterinstallaties.


Werkwijze

Onze werkwijze is simpel en voortvarend. Met elke nieuwe klant is er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U wilt tenslotte graag weten met wie u gaat samenwerken en wat u van van die samenwerking kunt verwachten. Voor ons is dat net zo belangrijk. Weten wie de klant is en wat zijn doelstellingen zijn.

 

Indien u plannen heeft

voor het (ver)bouwen van uw woning, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Op afspraak komen wij dan bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Het overzicht van uw wensen en eisen vormt de basis voor het maken van een duidelijke offerte die vrijblijvend wordt verstrekt. Geen verrassingen achteraf !!!

Hoe gaat het opnemen en het opmaken van een online offerte in zijn werk?

 

Stap 1
U neemt contact met ons op voor het maken van een offerte om de werkzaamheden te bekijken en door te nemen.

 

Stap 2
Wij brengen onze offerte uit, helder en duidelijk met een beschrijving van alle werkzaamheden en hoe wij deze zullen uitvoeren.

 

Stap 3
Wanneer u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte kunt u ons dit telefonisch of per mail laten weten,  vanaf dat moment plannen we de werkzaamheden in en geven u een indicatie wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

 

Wilt u meer weten over de werkzaamheden en werkwijze van StormBouw Installatiebedrijf? Of wilt u een offerte aanvragen?

 

Contact

Vraag Vandaag Een Gratis Dakinspectie Aan


Vul het formulier in


Hoofdvestiging

StormBouw Installatiebedrijf
Berkelselaan 95 A3
3037 PD Rotterdam
06-48528189
info@stormbouw.nl